Не забравяй да разгледаш нашата разпродажба! Виж разпродажба!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Дамски дрехи

Дамски потник Modern Lux
8.99 лв.
Second hand
Размер: M
Дамски потник no boundaries
11.46 лв.
Second hand
Размер: L
Дамски потник Без етикет
11.72 лв.
Second hand
Размер: M
Дамски потник Axcess
8.44 лв.
Second hand
Размер: M
Дамски къс панталон Без етикет
13.92 лв.
Second hand
Размер: S
Дамски къс панталон IRIS JEANS
16.83 лв.
Second hand
Размер: XS
Дамски къс панталон OLD NAVY
11.39 лв.
Second hand
Размер: S
Дамски къс панталон HOLLISTER
14.68 лв.
Second hand
Размер: S
Дамски потник ICHI
10.00 лв.
Second hand
Размер: S
Дамски потник Claire
10.00 лв.
Second hand
Размер: L
Дамска риза Junona
14.00 лв.
Second hand
Размер: M
Туника NEW LOOK
12.00 лв.
Second hand
Размер: S
Рокля Soma
16.00 лв.
Second hand
Размер: L
Рокля Без етикет
14.03 лв.
Second hand
Размер: M
Рокля xhilaration
13.50 лв.
Second hand
Размер: M
Рокля Без етикет
19.32 лв.
Second hand
Размер: S
Дамска риза Zephizus
13.00 лв.
Second hand
Размер: M
Дамска риза Без етикет
12.00 лв.
Second hand
Размер: M
Дамски потник Без етикет
10.00 лв.
Second hand
Размер: M
Дамска блуза Vero Moda
10.00 лв.
Second hand
Размер: M
Дамска риза dressbarn
11.36 лв.
Second hand
Размер: XL
Дамски потник OLD NAVY
5.95 лв.
Second hand
Размер: S
Дамска тениска Maurices
10.00 лв.
Second hand
Размер: S
Дамска тениска Baby Phat
9.40 лв.
Second hand
Размер: M

Ако искате да направите разликата, има много начини, по които можете да използвате персоналната си власт, да гласувате с всеки ваш лев и да накарате гласа ви да бъде чут. Тъй като нашето общество се задвижва от консумацията, един от най-добрите начини да се възползвате от собствения си бюджет, да спасите околната среда и да задоволите желанието си за пазаруване за уникални стоки, е да пазарувате от магазини за дамски дрехи втора ръка. 
 
За нежния пол моментът е изключително подходящ, тъй като със затоплянето на времето навън идва и необходимостта от избор на дамски рокли. И един страхотен начин да се сдобиете с такива е именно разпродажба на маркови дрехи онлайн
 
Въпреки че иновативните екологични продукти и новите органични опции се развиват все повече в текстилната индустрия, все още съществуват начини, по които може да се постигне благоприятно въздействие върху околната среда - чрез рециклиране, повторно използване и преоценяване - с малко или пък с никакви разходи. 
 
Магазините за втора употреба предлагат възможност да се използват продукти, които вече не могат да обслужват първоначалния си купувач, но все пак имат дълъг живот и могат да бъдат изключително полезни на много други хора. 
 
По-долу са 9 причини, поради които трябва да обмислите пазаруването от магазини за дрехи втора ръка. Това може да има много повече смисъл, отколкото някога сте предполагали. 
 
1.Много по-достъпни 
 
Когато пазарувате в магазини за втора употреба, бюджетът ви не претърпява такива щети, каквито в моловете, например. Средно аритметично, предлаганите продукти обикновено са с поне 50% по-евтини - което ви позволява да спестите пари за други важни разходи. Нали така? 
 
2. Изпитвате тръпката от ловуването 
 
В този вид магазини вие навлизате в неизвестното. Пред вас стои един огромен склад с най-различни дрехи, открояващи се с елегантност и артистичност спрямо масовото производство, което срещаме зад всеки ъгъл. Това е истински лов! Откривате истински находки и виждате колко по-забавно и възнаграждаващо може да бъде пазаруването по този начин. 
 
3. Вашите пари остават в общността 
 
Докато вие спестявате от излишни разходи, много магазини подпомагат различни благотворителни кампании. Това означава, че парите ви остават в общността, където могат да се възползват местните фирми и благотворителните организации, правещи нашия свят едно по-добро място за живеене. 
 
4. По-лесно е да постигнете качество на място 
 
Тъй като по-голямата част от стоките, с които се намирате, вече са били носени, можете да видите какво е качествено и какво не. Практични и достъпни. 
 
5. Това е зелено! 
 
Закупуването на употребявани стоки намалява производствените изисквания и съхранява повече отпадъци от депото! Тъй като голяма част от създадените от човека стоки са рутинно изхвърляни, повторното използване дава по-дълъг живот на обикновените битови предмети, които друга група би могла да използва, спасявайки Земята активно и очевидно. 
 
6. Вдъхновение за рециклиране 
 
Потокът от втора ръка ни вдъхновява по много различни начини. Вещите или дрехите, които вече не използвате, можете да дарите обратно в местния магазин и да предложите стоки, които някой друг може да търси. Актът на рециклирането не само ни позволява да се чувстваме добре за нашите собствени действия, но отново задържаме пари в местната икономика и подкрепяме зеленото движение на обществото ни. 
 
7. Приятно е 

Атмосферата в магазините за втора употреба е приятелска, топла и релаксираща. Взаимодействието е много по-хубаво и поради по-бавния поток от купувачи, услугата е на разположение винаги, когато имате нужда от помощ. 
 
8. Търговска марка 
 
Ако сте човек, който уважава марките, в един онлайн магазин за дрехи втора употреба вероятно ще намерите много рециклирани маркови дрехи. Това е чудесен начин да отговаряте на вашите стилни нужди, като същевременно запазвате целостта на портфейла си и помагате на околната среда. 
 
9. Нови стоки пристигат всеки ден 
 
Магазините за секъндхенд продукти често зареждат ежедневно, така че уловът винаги е нов и свеж. Ако нямат това, което търсите сега, шансовете да се появи след няколко дни е наистина висок. 
 
Тъй като пазаруването е много важна част от нашата икономика, насочена към потребителите, възможността за купуване на втора употреба е начин за оптимизиране на бюджета, опазване на околната среда и задоволяване на вашите желания за уникални дрехи и предмети. 
 
Точно такова специално изживяване се стреми да ви предоставя и Pangura.com. В магазина можете да намерите и много нови дрехи, така че винаги разполагате с разнообразие и възможност да бъдете красиви и стилни на ниска цена!